pienessä kunnassa yrittäjää arvostetaan

Eura vetää yrityksiä puoleensa. Vahva teollinen perintö kantaa tulevaisuuteen, kun tarjolla on tontteja niin uusilla kuin täydentyvilläkin yritysalueilla. Eura myös on alueen kaupallinen keskus, joka kokoaa asiakkaita omaa kuntaa kauempaakin. Elintarviketeollisuus puolestaan pohjaa vahvaan ja monipuoliseen maataloustuotantoon.
 
Eurassa ymmärretään yrittäjää. Kunta auttaa paitsi tontin ja toimitilan etsimisessä myös työvoiman löytämisessä, neuvoo koulutusten järjestämisessä, tutustuttaa alueen yrityksiin ja varmistaa, että kunnan kaikki palvelut vastaavat yrittäjän ja yrityksen henkilöstön tarpeisiin.

Yrittäjäasioissa sinua palvelee:

Kari Kankaanranta
kunnanjohtaja
P. 044 422 4020

PRIZZTECH - APUNA EURALAISILLE YRITYKSILLE!

Elinvoimapalveluiden resurssien lisäys on Euran Yrittäjien pitkänlinjan edunvalvontaa, joka tuottaa nyt tulosta.

Euran kunta ostaa elinkeinopalveluja kunnan yrityselämän vahvistamisen tueksi.

Palveluja voivat käyttää niin Euran kunnassa jo pidempään toimineet kuin vasta-alkavatkin yritykset. Palvelut käsittävät neuvoja mm. yritysidean kehittelyyn, yrityksen perustamiseen tai olemassaolevan yrityksen kasvuun tai vaikka laajentumiseen kansainvälisesti. Palvelu on yrityksille täysin ilmaista.

Prizztech Oy:n päätoimipaikka on Porissa, mutta Euraan on tulossa vastaanotto, johon yritykset voivat varata ajan. Euralaiset yritykset voivat olla yhteydessä yritysneuvojiin, joita on kaikkiaan 30 kpl. Euran kunnalla on Prizztechillä lisäksi oma yhteyshenkilö Heikki Perko 044 710 5361  heikki.perko@prizz.fi

Lue lisää

Kehitysprojekti mielessä?

Prizztechin tavoitteena on Satakunnan elinvoiman vahvistaminen. Tuemme yritysten kasvua ja kehittymistä näiden kehittämisteemojen parissa. Lue lisää kehitysteemoista.

Suunnitteletko uuden yrityksen perustamista?

Uusyrityskeskus EnterTM Satakunta antaa ohjausta liikeidean kehittämiseen ja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen sekä tietoa rahoitusmahdollisuuksista, luvista ja ilmoituksista. Meiltä saat apua myös starttirahan hakemiseen, veroasioihin ja yrityksen rekisteröintiin. Palvelumme on maksuton. Katso lisää tästä.

TIETOA YRITTÄJILLE

Suomi.fi/yritykselle sivustolta löydät kattavasti tietoa ja palveluja yrityksille ja yrityksen perustajille.

Kumppanit

Eura tukee toiminnallaan yrittäjyyttä ja yritysten toimintaedellytyksiä. Edistämme määrätietoisesti uusien työpaikkojen syntymistä sekä tuemme nykyisten työpaikkojen säilymistä ja euralaisten yritysten uudistumista ja kehittymistä. Yhdessä kumppaniemme kanssa tarjoamme yrityksille asiantuntevaa palvelua yritysten kaikissa kehittämisvaiheissa aina perustamisesta kansainvälistymiseen asti.

Kilpailukykyistä euralaista elinkeinoelämää rakennetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa:

Prizztech
Yrityspalvelu Enter Satakunta
Euran yrittäjät ry
Kiukaisten yrittäjät ry
Leader Pyhäjärviseutu
Finnvera
Business Finland
Pro Agria
Satakunnan yrittäjät
Satakunnan TE-palvelut
Ely-keskus

Tontit

MONIPUOLINEN
TARJONTA

Sijainti

LOGISTISESTI
ERINOMAINEN

Kumppanit

VERKOSTOITUMINEN
HELPPOA

Toimitilat eurassa

Vapaita toimitiloja Eurassa (Kauppalehden toimitilat sivuilta)

Lisää vapaita toimitiloja

Vapaat yritystontit Eurassa

Eurantontit.fi/yritystontit sivustolta löydät vapaat omakoti- ja yritystontit Eurassa.

Eura on kokoonsa suhteutettuna
maamme teollistuneimpia kuntia.
Tämä on iso etu, kun yritys miettii
omaa sijoittumistaan.

Harri Virén