Yrittäjäperheen näkökulmaa Eurasta

Muutimme Turusta Euraan vasta viime vuonna. Päätökseemme vaikuttivat sekä hyvä sijainti, että edullinen asuminen. Turun kerrostalo-osakkeen myymisellä ostimme Janne Soinin rakentaman uuden omakotitalon Kauttualta. Olemme päätöksemme erittäin tyytyväisiä ja innolla odotamme puutarhan laittamista ja oman pienen kasvihuoneen rakentamista.

Täällä on kaikki mitä arjessa tarvitsemme, ja mikä parhainta ihan minuutin päässä. Täällä tiedämme, keneltä hankimme tuotteita ja palveluita. Onhan se kiva ajatus, että Caron tuoliin istuminen lähiparturissa tai uuden tietokoneen ostaminen Veikon koneesta jättää rahat Euraan. Ja kun Eura muuttuu liian pieneksi, pääse lähikaupunkeihin hetkessä, vaikka turistiksi.

Yritystoiminnan muuttaminen Euraan on mahdollistanut laajan teollisuuskeskittymän hyötykäyttämisen logistisessa näkökulmassa. Ollin voi bonagata niin Jujo Thermalin, Biolanin tai Pintoksen pihamailta. Eurassa on yllättävän paljon teollisuutta, joka tuo kunnalle hyvinvointia. Työnantaja näkökulmasta euralainen työvoima on pätevää ja työhön tarttuminen on parempaa, kuin isojen kaupunkien työntekijöillä.

Mutta hyvä arki on lapsiperheen pelastus. Mikään ei helpota perheen arkea niin paljon kuin mummula, johon on vain kivenheitto. Jos lapset eivät jaksa polkea harrastuksiin, on Pappa puhelinsoiton päässä auttamassa tai Mummu hakemassa lapsia päiväkodista kun työpäivät venyvät pitkiksi. Täältä löytyy paljon harrastusmahdollisuuksia: uimahalli, leffateatteri, keilahalli sekä ihanat metsälenkit ja onneksi myös se yksi mäki, mihin pääsee pulkkailemaan.

Jos pitää yhdellä sanalla kuvailla, meille Eura on helppo!

Annukka ja Olli Ketola

Jos pitää yhdellä sanalla kuvailla, meille Eura on helppo!