Toimitilat eurassa

Antinkuja 1, Filppula, Eura

Antinkuja 1, Filppula, Eura

Hyvällä sijainnilla oleva todella siisti teollisuuskiinteistö, jossa tuotantotilojen lisäksi toimisto sekä sosiaalitilat

Teollisuuskiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, keskusta-alueella kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kiinteistöllä suuri ja todella siisti piha-alue logistiikka-alueineen. Tulevalle ja lähtevälle tavaralle on erilliset lastausalueet.

Hyvin muunneltavat tuotantotilat, jotka soveltuvat monenlaiseen teolliseen tuotantoon. Tuotantotila jaettuna kolmeen monikäyttöiseen tilaan, jotka voidaan tarvittaessa myös yhdistää. Tiloja sekä toimistosta tai tuotannosta voidaan jakaa myös pienempiin vuokrattaviin osioihin. Kiinteistön osien kuukausivuokran hinnoittelu tällöin sopimusperusteisesti.

Henkilökunnalle sosiaalitilat suihkuineen ja taukotiloineen. Toimistotilat sisältävät kauniit ja persoonalliset vastaanottotilat ja useita yksittäisiä työ- ja kokoustiloja.

Kohteessa iso sähköliittymä omalla muuntajalla. Lisäksi asennettuna myös täydelliset hälytys- ja paloilmoitinjärjestelmät.

Vuokra sisältää kiinteistöveron ja vakuutuksen. 5,5 €/m²/kk

Lisätiedot ja tiedustelut: Sakke Suominen 0400 595302
sakke.suominen@euraprint.fi

H

Hallikuvat

Konttorikuvat

Toimistokuvat

Muut toimitilat